Filipçe: 2 mjekë dhe 1 infermiere të infektuar në spitalin e Kumanovës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 19:29

Filipçe: 2 mjekë dhe 1 infermiere të infektuar në spitalin e Kumanovës

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, gjatë konferencës ditore informuese mbi koronavirusin në vend tha se janë infektuar 2 mjekë dhe 1 infermiere në spitalin e Kumanovës, po ashtu edhe dy pacientë të tjerë, të gjithë këta kanë pasur kontakte me pacienten që ndërroi jetë nga koronavirusi dje në Kumanovë.

Sipas ministrit Filipçe, janë kontaktuar të gjithë personat që personat e prekur kanë pasur kontakte me të prekurit, një pjesë e tyre janë identifikuar dhe janë vetizoluar.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 19:29