Filipçe: Deri në 75% të rasteve janë asimptomatikë, andaj vendose maskën

Desk
By Desk November 7, 2020 19:52

Filipçe: Deri në 75% të rasteve janë asimptomatikë, andaj vendose maskën

Deri në 75 % të të gjitha rasteve të Covid-19 janë asiptomatike, gjegjësisht nuk kanë simptoma.

Kjo do të thotë se ata mund ta transmetojnë virusin pa qenë në dijeni të tij. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të gjithë të mbajmë maska dhe të sigurohemi që të infektuarit asimptomatikë të mos përhapin virusin. Duke veshur maskë ne mbrohemi, por mbi të gjitha të tjerët. Përgjegjësia dhe vetëdija personale është kyç për luftën kundër epidemisë, dhe maskat provohen të suksesshme në parandalimin e përhapjes së virusit. #WearMask , Ka shkruajtur ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në facebook

Desk
By Desk November 7, 2020 19:52