Filipçe : Duhet të testohen të gjithë në klubet e futbollit

Filipçe : Duhet të testohen të gjithë në klubet e futbollit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në pres konkferencën e fundit u prononcuan në lidhje me të të prekurit me “Covid 19” te Shkëndija dhe Renova, dhe vazhdimin e kampionatit në përgjithësi.

“Në FFM kishte takim me anëtarët e Komisionit për sëmundje ngjitëse, është biseduar para fillimit të sezonit që të testohen të gjithë që ishin pjesë e klubit, dhe që atëherë Instituti për Shëndet publik ka dhënë përkrahje që të ndihmojë në testimet. Mund të them se nuk do të asgjë që mund të rrezikojë shëndetin,” ka thënë mes tjerash ministry Filipçe.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 2 Qershor, 2020 19:42

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.