Filipçe ka qenë në shtëpinë e Boki 13 bashkë me Kamçevin

Filipçe ka qenë në shtëpinë e Boki 13 bashkë me Kamçevin

Në shtëpinë e Bojan Jovanovskit, në një nga takimet që ka pasur me Orce Kamçevin dhe Zoran Milevskin, prezent ka qenë ehde ministri aktual i shëndetësisë Venko Filipçe, transmeton Zhurnal.

Këtë e zbuloi biznismeni Kamçev në seancën e sotme për rastin “Reket”, duke u përgjigjur në
pyetje të dyshuarit Bojan Jovanovski.

“Kush ishte prezent në takimin në shtëpinë time mes 15-20 mars, kur isnim për biznes
projekt?”, e pyeti Jovanovski dëshmitarin Kamçev.

Kamçev nuk dëshiroi të përgjigjet, por pasi që gjykatësje insistonte të përgjigjet, biznesmeni
tha: “Ishim unë, ti, gruaja që të pastron, Kiçeec dhe ministri i shëndetësisë”, tha Kamçev i cili në
insistim të të akuzuarit se për cilin ministër bëhet fjalë, tha se ishte Venko Filipçe.

Ministri Filipçe ka qenë në shtëpinë e Boki 13 bashkë me Kamçevin

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 6 Dhjetor, 2019 14:15

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA