Filipçe: Koronavirusi nuk do të zhduket menjëherë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 22:27

Filipçe: Koronavirusi nuk do të zhduket menjëherë

Virusi nuk do të largohet menjëherë, por do të jetë i pranishëm për një kohë të gjatë dhe pandemia do të përfundojë me një formë të imunitetit kolektiv, tha Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, i ftuar në emisionin “360 gradë” sonte në Alsat.

I pyetur nëse situata mund të qetësohet gjatë muajve të verës, Filipce tha se ka mundësi që të ketë valë-valë pacientësh dhe pandemia të jetë ciklike por e rëndësishme është që lakorja epidemilogjike të shtriqet  për një kohë sa më të gjatë duke shtuar se vaksina kundër virusit mund të pritet vetëm në 2021.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 22:27