Filipçe: Të sillemi me përgjegjësi!

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 12:12

Filipçe: Të sillemi me përgjegjësi!

Qytetarët të zbatojnë komunikim përmes telefonit dhe postës elektronike me institucionet shëndetësore, përveç gjatë nevojës urgjente shëndetësore dhe të respektohen rekomandimet profesionale nga mjekët amë për ruajtjen e shëndetit dhe për mjekim të drejtë, apelon ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

“Mos blini ilaçe pa nevojë, gjegjësisht mos bëni rezerva të panevojshme në shtëpitë tuaja, ilaçe me recetë në barrë të Fondit për sigurim shëndetësorë ka në sasi të mjaftueshme në qarkullim të miratuar nga Agjencia për ilaçe dhe pajisje mjekësore. Të sillemi të gjithë me përgjegjësi dhe pa panik me çka do ta mbrojmë sistemin tonë shëndetësorë dhe me këtë edhe të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thekson Filipçe në profilin e tij në Facebook.

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 12:12