Filipçe vjen me një porosi të rëndësishme

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 25, 2020 11:32

Filipçe vjen me një porosi të rëndësishme

 Mbani dy metra distancë kur shkoni në market ose komunikoni me njerëz. Në këtë mënyrë e pengoni përhapjen e koronavirusit dhe shpëtoni jetë, shkroi në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Qytetarët në periudhë inkubacioni, thekson ministri, mund të jenë bartës së sëmundjes, e të mos jenë koshient për këtë.

“Nëse keni simptoma, mos iu afroni të moshuarve, të cilët janë në rrezik më të madh nga ky virus”, shkroi Filipçe. 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 25, 2020 11:32