FLAKA: Bajram Rexhepi i BDI dorëhiqet nga posto i deputetit

Desk
By Desk October 27, 2020 12:54

FLAKA: Bajram Rexhepi i BDI dorëhiqet nga posto i deputetit

Deputetët Muhamed Zekiri dhe Sanja Llukarevska nga LSDM dhe Bajram Rexhepi nga BDI kanë dhënë dorëheqje në Kuvend, njofton Flaka duke u thirrir në burime në Parlament

Dorëheqjet vijnë pasi të tre do të marrin posta në drejtori. Zekiri do të shkojnë në Fondi Shëndetësor, Llukarevska në DAP, ndërsa Rexhepi në AEK.

Në seancën e sotme përpos dorëheqjeve të tyre do të konstatohet edhe dorëheqja e deputetit Igor Durllovski.
Desk
By Desk October 27, 2020 12:54