Fluksi i emigrantëve, Pendarovski do të viziton kufirin jugor

Linda Limani
By Linda Limani March 3, 2020 08:25

Fluksi i emigrantëve, Pendarovski do të viziton kufirin jugor

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe komandant suprem i forcave të armatosura Stevo Pendarovski do t’i vizitojë pjesëtarët e Armatës të stacionuar në kufirin jugor të shtetit.

Pastaj, siç bëri të ditur kabineti i tij, presidenti Pendarovsdki di ta Qendrën Transitore afër Gjevgjelisë ku do të kryhet regjistrimi i emigrantëve.

Linda Limani
By Linda Limani March 3, 2020 08:25