Foshnjat e diagnostikuar me Kovid-19, në gjendje të mirë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 19:28

Foshnjat e diagnostikuar me Kovid-19, në gjendje të mirë

Ministër i Shëndetësisë Venko Filipçe, gjatë konferencës për shtyp njoftoi edhe për gjendjen shëndetësore të dy foshnjave të prekura nga Koronavirusi.

Ai tha se të dyja foshnjat të diagnostikuar me Kovid-19 janë në gjendje të mirë shëndetësore. Ndërsa shtoi se 122 punonjës shëndetësorë janë prekur nga virusi Korona dhe 7 prej tyre janë shëruar dhe janë kthyer në vendet e tyre të punës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 19:28