FOTO LAJM | Aksident trafiku në aksin Mavrovë – Dibër

Desk
By Desk November 4, 2019 11:32

FOTO LAJM | Aksident trafiku në aksin Mavrovë – Dibër

Një aksident trafiku ka ndodhur në aksin rrugor Mavrovë – Dibër, njofton Flaka 

Në këtë aks ku si pasojë e të rreshurave të shiut komunikacioni po zhvillohet në rrugë të lagësht, janë aksidentuar dy kamionë.

Njëri nga kamionët ka devijuar nga rruga dha ka përfunduar në sipërfaqen e gjebër.

Aksidenti ka ndodhur diku rreth orës 10;00, dhe aktualisht po zhvillohen hetime nga ekipet kompetente.

Aktualisht nuk raportohet për të vdekur apo të lënduar.

Raportohet që rruga nga Mavrova drejt Rostushës respektivisht Dibrës ende është e bllokuar për qarkullim. Flaka  

Desk
By Desk November 4, 2019 11:32