Foto mbresëlënëse, nuk do të besoni se janë reale

Foto mbresëlënëse, nuk do të besoni se janë reale

Nuk është e nevojshme të jesh një fotograf profesionist për të shkrepur një foto unike.

Mund të jeni fotografi më i mirë në botë, por për të arritur një foto të veçantë ndonjëherë është e nevojshme të jeni në vendin e duhur, në kohën e duhur me aparatin tuaj në dorë.

Uebsaiti “Bright Side” ka paraqitur 30 foto nga më mbresëlënëset që janë rezultat i kreativitetit dhe vizionit të fotografit.

1462921632_vjetnam2 1462921682_3avioni 1462921774_4serfi 1462921825_5pusi

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 12, 2016 00:18

REKLAMA