Fotografi të veturave më të mira të policisë në botë

Fotografi të veturave më të mira të policisë në botë

Të gjitha makinat e çuditshme dhe të mrekullueshme të policisë në botë, nga Tesla deri në Caparros i gjeni në këtë galeri fotosh.

Disa prej tyre janë elektrikë, e disa jo, por që iu shërbejnë policisë që t’ua lehtësojnë kapjen e personave që bëjnë gjëra të kundërligjshme.

Megjithatë, veturat e policisë së përzgjedhura në këtë galeri po konsiderohen nga ‘Top Gear’, faqe e profilizuar për lajme në lidhje me veturat, si më të bukurat.

Ndiqeni përzgjedhjen e ‘Top Gear’ në fotografitë e mëposhtme.

                  

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Nëntor, 2019 22:56

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.