FR-BDI Kërçovë: Në Kërçovë ka pasur do të ketë vetëm një BDI, ajo e Ali Ahmetit!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Janar, 2023 23:06

FR-BDI Kërçovë: Në Kërçovë ka pasur do të ketë vetëm një BDI, ajo e Ali Ahmetit!

Forumi Rinor BDI – Kërçovë ka hedhur kritika ndaj “Grupit të Zjarrit” për takimin që e kanë mbajtur në Kërçovë pasi kanë ardhur pa të zotin  e shtëpisë  pra pa Ali Ahmetin.

Sipas tyre ky takim ka qenë i mbushur me njerëz të Lëvizjes BESA dhe qytetarë nga Shkupi.

“Herën e ardhshme kur të dëshironi takim me aktivistat e BDI-së në Kërçovë mos hajdeni pa të zotin e shtëpisë! Përndryshe çdo takim do e kaloni si sonte; me Lëvizjen Besa dhe me qytetarë nga Shkupi.

Gjithsesi kërçovarët gjithmonë ju kanë nderuar dhe respektuar, duke filluar nga Ali Ahmeti e deri te aktivisti i thjesht i BDI-së në Kërçovë, por duhet ta keni parasysh se respekti duhet kthyer me respekt dhe nderi me nder!

Në Kërçovë ka pasur dhe gjithmonë do të ketë vetëm një BDI; ajo e Ali Ahmetit!” thuhet ne ragimin e FR-BDI Kërçovë.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFRBDIKERCOVE%2Fposts%2Fpfbid02yHATL6oP2mLZM1JCCfKrgd8DFEhtp9iLpLfmfhsadgx7Y7H6YE8DQkxGQBsGm4Wwl&show_text=true&width=500

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Janar, 2023 23:06