Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në Ballkanin Perëndimor.

Ameli de Monshalin, sekretare shtetërore në Ministrinë franceze për Evropë dhe punë të jashtme, në bisedë me homologun e saj maqedonas, Nikolla Dimitrov ka përsëritur qëndrimin e Francës lidhur me sundimin e të drejtës dhe vazhdimin e reformave në vend,.

Në takimin e Dimitrovit me De Monshalin është vënë theks i veçant mbi të ardhmen e Maqedonisë veriore dhe perspektivën evropiane.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 20:59

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA