Fundjava e vazhduar festive e ripërtëriu tollovinë në trafik në kufirin me Greqinë fqinje

Fundjava e vazhduar festive e ripërtëriu tollovinë në trafik në kufirin me Greqinë fqinje

Fundjava e vazhduar festive e ripërtëriu tollovinë në trafik në kufirin Maqedoni-Greqi si në ditët e kulmit të sezonit turistik.

Nga shërbimi kufitar kujdestarë thanë se për daljen nga vendi pritet 15 deri 20 minuta për shkak kontrollimit të detyrueshëm të dokumenteve, por se pritjen e dikton pala greke e cila aktualisht është e ngadalshme në kryerjen e formaliteteve për ç’arsye të dy kufijtë janë të ngjitur me automjete.

Nëpunësit tonë kufitar nuk mund të vlerësojnë sa kohë nevojitet të kalohet kufiri grek, por për këtë konfirmuan se në anën tonë për momentin funksionojnë pesë korsi rrugore për automobila dhe një për autobusë dhe kamionë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 8 Shtator, 2019 10:39

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.