Fushë basketbolli në Dibër, Nura takon Dukën

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 29 Janar, 2020 14:21

Zëvendës Drejtori i Agjensisë për Rini dhe Sport, Izmit Nura vizitoi Dibrën dhe u prit nga Kryetari i komunës, Dr. Hekuran Duka, njofton Flaka

Qëllimi i kësaj vizite ishte njoftimi nga afër  një investim të rëndësishëm për sportin e Dibrës.

Me propozim të Agjensionit për Rini dhe Sport në seancën e pestë të qeverisë së RMV te mbajtur me 28.01.2020 është miratuar pika për ndërtimin e dhjetë fushave të basketbollit”, ku njëra nga fushat do të ndërtohet në komunën e Dibrës.

“Ndërtimi i kësaj fushe për basket do të kushtojë 3.200.000 denarë”, njoftoi Nura.

Gjatë takimit u bisedua edhe për nevojat tjera për sportin në Dibë,r si dhe për mundesinë që në të ardhmen të bëhet edhe rikonstruimi i terreneve sportive me theks të veçantë poligoni sportiv i qytetit. Flaka

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 29 Janar, 2020 14:21