Ganiu: Përfundon edhe sinjalizimi horizontal në Rrugën e Plastikave

Desk
By Desk April 26, 2020 22:23

Ganiu: Përfundon edhe sinjalizimi horizontal në Rrugën e Plastikave

 Përfundon edhe sinjalizimi horizontal në Bulevardin “Nikolla Karev” ose Rrugën e Plastikave.

Ju sjellim pamje nga sinjalizimi i bulevardit “Nikolla Karev”, ose e njohur ndryshe si Rruga e Plastikave , e cila nënkupton edhe rrumbullakësimin e një projekti i cili kishte në plan realizimi zgjerimin, asfaltimin , rregullimin e trotuarit dhe së fundmi dhe vet sinjalizimin horizontal të rrugëve!

Punimet për realizimin e këtij projekti janë zhvilluar sipas dinamikës së paraparë e ndonjëherë edhe me tempo të përshpejtuar sepse ky bulevard paraqet një nga projektet më të rëndëdishme të komunikacionit si pikë lidhëse e katër komunave : Çair, Gazi Babë, Qendër dhe Karposh.

Le të jetë ky vetëm, një projekt tjetër i realizuar i kësaj natyre nga shumë projekte tjera të cilat po zhvillohen dhe pritet të përfundojnë së shpejti.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

 
Desk
By Desk April 26, 2020 22:23