Ganiu: Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë

Ganiu: Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë

Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë. E dielë e bukur me diell dhe kohë ideale për të kryer punë të dobishme në shërbim të jetës së qytetarëve. I shoqëruar nga qytetarë të lagjes Seravë, inspektova realizimin e punimeve për rregullimin e infrastrukturës rrugore që po i zhvillojmë në rrugën Klinska Lesa.

Me kënaqësi dëgjova edhe kërkesat tjera të bashkëqytetarëve tanë të kësaj zone për çështjen e ndriçimit publik për rregullimin e të cilit do të ndërmerren masa të menjëhershme, shprehet Ganiu.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 20 Tetor, 2019 16:00

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.