Gashi bartës i listës në zonën 2, Sela: Unë sfidoj Ali Ahmetin!

Desk
By Desk 21 Shkurt, 2020 15:13

Gashi bartës i listës në zonën 2, Sela: Unë sfidoj Ali Ahmetin!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela dhe kreu i Alternativës Afrim Gashi pasi nënshkruan koalicionin parazgjedhor mes dy partive njoftuan se do të jenë bartës listash në njësi zgjedhore, pasi kreu i Alternativës, Afrim Gashi njoftoi se ai do të jetë bartës liste në njësinë e 2 zgjedhore ndërsa Ziadin Sela në njësinë e 6 zgjedhore,  ky i fundit ka ndërhyrë duke theksuar se fjalën e fundit e kanë organet e partisë por që ai sfidon Ali Ahmetin dhe do të garoj në cilën do njësi zgjedhore që dëshiron kreu i BDI-së.

“Sela po e sfidoj Ali Ahmetin publikisht, Unë e sfidoj Ali Ahmetin ku të dojë nëse dëshiron në 1 ndash në 5-së”-pohoi Sela.

Desk
By Desk 21 Shkurt, 2020 15:13