Gashi në Prishtinë pritet nga presidentja Osmani

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2023 20:21

Gashi në Prishtinë pritet nga presidentja Osmani

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i lidhur nga nënkryetari i Kuvendit Hysni Ismaili, ministri Admirim Aliti dhe deputetja Safije Sadiki Shaini, Takuan sot Presidenten e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani.

Kryetari Gashi theksoi mbështjetjen e subjektit dhe të Maqedonisë së Veriut për integrimin euroatlantik të Republikës së Kosovës.

Si Alternativë, theksuam adresën tonë për Kosovën në procesin e dialogut me Serbinë. Presim që palët të njohura me njohjen e identitetit të Kosovës në thelbin e saj. Siguria dhe siguria e rajonit janë prioritet për Alternativën.

Gjithashtu, kryetarja Gashi presidentja Osmani edhe për nevojën e folimit të bashkëpunimit ekonomik, por edhe shkëmbimit të tregtisë, por edhe thellimin e bashkëpunimit në fushat e arsimit dhe kulturës.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2023 20:21

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare