Georgievska: Marrëveshja me Bullgarinë u nënshkrua edhe në maqedonisht

Desk
By Desk October 24, 2020 20:41

Georgievska: Marrëveshja me Bullgarinë u nënshkrua edhe në maqedonisht

Marrëveshja e fqinjësisë së mirë me Bullgarinë u nënshkrua edhe në gjuhën maqedonase, tha sot deputetja e LSDM-së Marija Georgievska, duke iu përgjigjur një pyetje rreth një veto të mundshme nga Bullgaria në negociatat me BE, përcjell FLAKA.

“Me fqinjin tonë, Republikën e Bullgarisë, ne kemi një marrëveshje për bashkëpunim dhe fqinjësi të mirë, e cila nga rruga duhet të përmend se marrëveshja u nënshkrua edhe në maqedonisht. Ne presim që në frymën e kësaj marrëveshje të vazhdojmë të ndërtojmë marrëdhënie së bashku dhe të mbështesim njëri-tjetrin midis dy vendeve”, tha Georgievska. FLAKA

Desk
By Desk October 24, 2020 20:41