Georgievski flet për „bombat“, erdhën nga Mijalkovi

Georgievski flet për „bombat“, erdhën nga Mijalkovi

Në analizën e mbrëmshme të 24VEST, kryetari i VMRO-PP, Ljupço Georgievski, ka deklaruar se në fillim të publikimit të “bombave” ka menduar që kjo është vepër e Verushevskit por tani më është e qartë se prapa përgjimit masiv qëndrojnë ish kryeministri Gruevski dhe ish shefi i DSK, Sasho Mijalkov, ka thënë Georgievski.

Georgievski pajtohet me konstatimin e ekspertëve vendor dhe me bashkësinë ndërkombëtare se kryetari Ivanov e ka varrosur Marrëveshjen e Përzhinos.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 21, 2016 07:48

REKLAMA

PARTNER