Gerald Canus: Identiteti maqedonas ishte një mani për shumë bullgarë 25 vjet më parë, kur unë jetoja atje

Desk
By Desk November 21, 2020 21:50

Gerald Canus: Identiteti maqedonas ishte një mani për shumë bullgarë 25 vjet më parë, kur unë jetoja atje

Vetoja bullgare nuk më habit, unë jetova atje dhe shkrova një libër për Bullgarinë – kjo çështje e identitetit maqedonas ishte një mani për shumë bullgarë 25 vjet më parë, tha Gerald Knaus, drejtor i Nismës Evropiane të Stabilitetit, në një intervistë për TV 24, përcjell FLAKA.

Në bisedë, eksperti politik shpjegon se sa Maqedonia është ende një përparësi gjermane dhe pse presidenca gjermane nuk ka kapacitet për të ndryshuar mendimin e Borisov si anëtar i Partisë Popullore Evropiane. FLAKA

Desk
By Desk November 21, 2020 21:50