Gjendet një bombë para derës së burgut të Tetovës

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 12:18

Gjendet një bombë para derës së burgut të Tetovës

Një bombë e pashpërthyer është gjetur në afërsi të burgut të Tetovës. Sipas informacioneve vendi i ngjarjes është rrethuar dhe po pritet ekipe anti-bombë të vijën për ta larguar bombën.

Jo zyrtarisht flitet së bëhet fjalë për bombë dore e tipit kashikara.

Detaje lidhur me rastin priten më vonë.

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 12:18