Gjendet një granatë RPG në Tetovë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 16, 2019 19:35

Gjendet një granatë RPG në Tetovë

Më 15.04.2019, rreth orës 15:00 në SBP-Tetovë, është raportuar se në vendin e quajtur “Ura e Vardishtës”, pjesë e fshatit Veshallë në Tetovë, është gjetur një granatë e vjetër e pashpërthyera, raketa është e tipit RPG 65mm.

Granata është çaktivizuar nga ekipi i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim. SPB-Tetovë ka kryer inspektim në vendin e ngjarjes.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 16, 2019 19:35