Gjorçev: Nëse jo 61, VMRO-DPMNE do të fitojë së paku 58 deputetë

Desk
By Desk March 5, 2020 22:06

Gjorçev: Nëse jo 61, VMRO-DPMNE do të fitojë së paku 58 deputetë

Vllatko Gjorçev tha për sonte në TV 21 se dallimi në mbështetje midis LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së është shumë i madh dhe do të mbetet i tillë deri në zgjedhje, përcjell FLAKA.

“Dallimi në mes të VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së është i madh. Tani nuk mund të vlerësoj se sa do të reflektojë revolta e qytetarëve në kutinë e votimit. Nëse jo 61 deputetë, 58, 59 deputetë janë një shifër e fortë. Shpresoj për 61 deputetë. Numrat dhe kombinimet do të përcaktojnë qytetarët, thotë Gjorçev. FLAKA

Desk
By Desk March 5, 2020 22:06