Gjykata e Apelit Shkup i anuloi seancat publike dhe debatet e caktuara për muajin e ardhshëm

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 29, 2020 16:10

Gjykata e Apelit Shkup i anuloi seancat publike dhe debatet e caktuara për muajin e ardhshëm

Seancat publike dhe debatet  para Gjykatës së Apelit Shkup, të cilat janë caktuar  në periudhën nga 30 marsi deri më 30 prill 2020 anulohen.

Siç kumtuan nga Gjykata e Apelit Shkup, palët dhe opinioni  plotësisht do të njoftohen  për ditën e mbajtjes së seancave dhe debateve të anuluara.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 29, 2020 16:10