Gjykata Penale kërkon që Prokuroria dhe MPB-ja t’i hetojnë kërcënimet e avokatëve në “TNT”

Desk
By Desk January 8, 2020 12:01

Gjykata Penale kërkon që Prokuroria dhe MPB-ja t’i hetojnë kërcënimet e avokatëve në “TNT”

Gjykata Penale u përgjigj ndaj thirrjeve të avokatëve në rastin “TNT” të cilët kërkojnë që gjykatësja porotë së cilës i ka skaduar mandati të mos paraqitet më në gjykatë.

Një porosi të këtillë ka dërguar avokati i ish kryetarit të Komunës së Gazi Babës, Jovica Strashevski, i cili ka paralajmëruar gjykatësen porotë, se në rast se paraqitet në gjykatë do të bëj vepër penale dhe do të ndëshkohet me dënim me burg.

Desk
By Desk January 8, 2020 12:01