“Glamour” rendit 10 këngët më të mira dhe më të këqija të Dua Lipës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 22:57

“Glamour” rendit 10 këngët më të mira dhe më të këqija të Dua Lipës

Me secilën këngë që tashmë është shndërruar në hit, artistja britaniko-kosovare është rikthyer në një nga emrat më të komentuar të momentit.

“Glamour” së fundmi ka përpiluar një listë me dhjetë këngët më të mira dhe më të këqija të yllit botëror.

Dua Lipa (Foto: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images)

10 këngët më të mira të Dua Lipës:

10. “Hallucinate”

9. “Hotter Than Hell”

8. “One Kiss” with Calvin Harris

7. “Last Dance”

6. “Love Again”

5. “Pretty Please”

4. “Don’t Start Now”

3. “Be the One”

2. “Physical”

1. “New Rules”

10 këngët më të këqija të Dua Lipës:

10. “Good in Bed”

9. “Thinking ’Bout You”

8. “Dreams”

7. “New Love”

6. “No Goodbyes”

5. “Boys Will Be Boys”

4. “No Lie” with Sean Paul

3. “High” with Whethan

2. “Room for 2”

1. “My Love” with Wale, Major Lazer and Wiz Kid

Dua Lipa (Foto: Ryan Pierse/Getty Images)

 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 22:57