Goce Angellov vazhdon fushatën për kryetar të Shtipit

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:43

Goce Angellov vazhdon fushatën për kryetar të Shtipit

Kandidatët për kryetarë të Shtipit, në kuadër të zgjedhjeve të parakohëshme kanë vazhuar fushatën.

Lufta kundër krimit të organizaur dhe hapja e vendeve të reja të punës janë pjesë e programit të kandidatit të kualicionit Ardhmëria në duart tuaja Goce Angellov. Pjesë e programit të tij është edhe pandemia.

“Qendra ekzistuese e banjës Kezhovica do të bëhet rekonstruimi I tërësishëm I saj, për shërim shëndetësor në kushte të banjas. Hapje e një shtëpie të penzionistëve, poashtu do të bëjmë ndryshimin e planit urbanistic në Qytetin e Shtip, dhe e njëjta ta tregon fytyrën e vertet të Shtipit”, u shpreh Goce Angelov nga koalicioni i moro dhe demokratëve.

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:43