Gostivar, arrestohet shtetasi i Shqipërisë, qëndronte ilegalisht

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 11:03

Gostivar, arrestohet shtetasi i Shqipërisë, qëndronte ilegalisht

Djerreth orës 09 e 30 minuta, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë, tek rrugëkryqi i Mavrovës  pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshem Gostivar, e kanë privuar nga liria 33-vjeçarin K.E. nga Republika e Shqipërisë, i cili ilegalishtë ka qëndruar në vendin tonë, njofton FTV 

Shtetasi shqiptar, është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme dhe i njëjti është deportuar në Shtetin e tij amë. FTV

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 11:03