Gostivar, gjatë bastisjes Policia konfiskon drogë dhe pistoletë!

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:04

Gostivar, gjatë bastisjes Policia konfiskon drogë dhe pistoletë!

Dje në periudhë prej ora 10 e 20 minuta deri ora 11.00, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshme Gostivar, kanë kryer bastisje në shtëpin dhe hapsirat ndihmëser të 56-vjeçarit P.I. nga Gostivari, trasnmeton Flaka 

“Gjatë bastisjes së realizuar me urdhër të gjykatës, është gjetur
pistoletë ,,Ekoll Aras Magnum” me kornizë të zbrazët dhe dy qese najlloni me me materje të panjohur nëfromë të kristalizuar”, njoftuan nga Policia. 

Peroni P.I. është thirur në Stacionin policorë Gostivar dhe punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të pasoj
edhe parashtresa adekuate penale. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:04