Gostivar, Inspektorati zbulon një kafiteri dhe një çajtore duke punuar

Driton Zenku
By Driton Zenku April 3, 2020 12:54

Gostivar, Inspektorati zbulon një kafiteri dhe një çajtore  duke punuar

Dje (2-prill) në bashkveprim me Inspektoratin shtetrorë të tregut, në Gostivar dhe në Vrapçisht të Gostivarit, janë zbuluar dy objekte hotelerike (kafiteri dhe çajtore) të cilat kanë qenë të hapura dhe kanë punuar, njofton Gostivari Sot 

“Dy objektet në fjalë janë mbyllur përkohësishtë, kurse kundër pronarëve të objekteve të cilët kanë qenë të privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, do të pasojnë parashtresa adekuate”, njoftuan nga Policia.  Gostivari Sot 

Driton Zenku
By Driton Zenku April 3, 2020 12:54