Gostivar, një proektil i pa destinuar përfundon në një objekt

Gostivar, një proektil i pa destinuar përfundon në një objekt

Dje në Sektorin për punë të brendshme- Tetovë, është denoncuar se në periudhë prej ora
21.00 të datës 7-të deri ora 08 e 30 minuta më 8-tetor, një proektil i pa destinuar, i shkrepur na armë zjarri, ka dëmtuar dritaren në katin e parë dhe murin në korridor të një objekti publik, në rrugën ,,Major Çede Filipovski,, në Gostivar, njofton Gostivari Sot

Është kryer inspektimi dhe meren masat për zbardhjen e rastit. Gostivari Sot

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 12:04

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.