“Gostivar Quarantine Concert” çdo natë në ora 21 direkt në Flaka

Desk
By Desk April 20, 2020 18:55

“Gostivar Quarantine Concert” çdo natë në ora 21 direkt në Flaka

Qendra për Kulturë në Gostivar prej sonte fillon aktivitetet kulturore konform rethanave të krijuara pas përhapjes së pandemisë CoVid-19 dhe ndalesave të krijuara, njofton Flaka

Aktivitetet do të zhvillohen përmes rrjetit të internetit. Aktiviteti i parë fillon sonte me fillim prej ora 21:00, ndërsa nismës i bashkohet edhe Flaka dhe Gostivari Sot. Koncertet online, njëkohësisht do të transmetohene edhe në Fejsbuk në fan page të Flaka dhe Gostivari Sot 

“Sonte fillojmë me projekti muzikor “Gostivar Quarantine Concert”, ku do të marin pjesë të gjithë këngëtarët/et dhe muzicientët Gostivaras. Mini koncertet do të jepen çdo natë në ora 21:00 me shpresë që t’ua ndriçojme netët e izolimit. Nata e parë do të performojnë Hajdar Hajdari dhe Afrim Ajdari”, njoftoi Hod Miftari, drejtor i Pallatit.

Por, aktivitetet nuk mbarojnë këtu. Çdo të shtunë me fillim prej ora 18 do të transmetohet program për fëmijë.

“Princesha mbi Bizele” quhet përalla që do të transmetohet javën që vjen. Është kjo një nismë për të  gjithë fmijët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut dhe Mal të Zi. Flaka

Desk
By Desk April 20, 2020 18:55