“Gostivar Quarantine Concert”, sonte na argëtojnë Shpresim Zylbehari dhe Eltiona Sallmani

Desk
By Desk April 22, 2020 20:32

“Gostivar Quarantine Concert”, sonte na argëtojnë Shpresim Zylbehari dhe Eltiona Sallmani

Sonte në kuadër të  “Gostivar Quarantine Concert”, do të performojnë LIVE Shpresim Zylbehari dhe Eltiona Sallmani, njofton Gostivari Sot

Është kjo nata e tretë e “Gostivar Quarantine Concert”, e që transmetohet LIVE në Gostivari Sot, Flaka dhe Flaka Plus – FP në Fejsbuk, duke filluar nga ora 21:00. Gostivari Sot

Desk
By Desk April 22, 2020 20:32