Gostivar, votimi zhvillohet qetë dhe pa pengesa (video)

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 13:39

Gostivar, votimi zhvillohet qetë dhe pa pengesa (video)

Votimi në Gostivar zhvillohet qetë dhe pa pengesa. Për ecurinë e procesit raporton gazetari Bashkim Sulejmani.

https://youtu.be/hTTyq4xJQ_o
Desk
By Desk 21 Prill, 2019 13:39