Gratë e Dibrës në mbështetje të Hekuran Dukës

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 23:27

Gratë e Dibrës në mbështetje të Hekuran Dukës

Sonte në një takim të zgjeruar, në Dibër.  Nga Forumi i Gruas-dega Dibër u organizua një takim mbështetës për planprogramin, qasjen dhe perspektivën e Dibrës nën udhëheqjen e kandidatit nga radhët e BDI’së d-r.Hekuran Duka. Takimi u organizua  nën patronatin e kryetares së Forumit të Gruas dega Dibër Hajrie Daçi.

ku me pjesmarje na nderoi zv .Ministrja e financave Shyrete Elezi e cila shpalosi mbështetjen e fuqishme për projektet e programit të kandidatit Hekuran Duka, duke e vlersuar si një program rreal dhe të zbatueshëm. Poashtu kryetarja e posazgjedhur e Forumit të Gruas të BDI’së znj.Mukadeze Hajdari,  përshëndeti gratë Dibrane duke potencuar lartë nivelin dhe rolin e tyre  gjate historisë, në takim të ftuara ishin edhe pjesmarëse të strukturave të BDI’së.

Sonte në këtë tubim, u vërejt fitorja e sigurtë në zgjedhjet e jashtëzakonshme komunale në Dibër!

 

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 23:27