Grubi: Jemi gati për zgjedhje, por pasi të kalojë kriza me pandeminë

Desk
By Desk May 6, 2020 22:54

Grubi: Jemi gati për zgjedhje, por pasi të kalojë kriza me pandeminë

Ish deputeti i BDi-së, Artan Grubi sonte në Clik Plus në Tv21 foli për datën e zgjedhjeve. Grubi tha se BDI është e gatëshme të mbajë zgjedhje pasi të kalojë krzia e pandemisë.

“Jemi të përgatitur për zgjedhje që në muaj shkurt, atë tempo e kemi mbajtur, besojë gjitha partitë politike kanë punuar, janë përgatitur, i kanë gati materialet propaganduese, i kanë gati shtabet zgjedhore, dhe jemi gati për tu kyçur në proces zgjedhorë në çdo moment, por në asnjë mënyrë duke rrezikuar shëndetin publik”, u shpreh Artan Grubi./TS/

Desk
By Desk May 6, 2020 22:54