Grubi: Komisioni Venecias thotë ndërtoni kapacitet, jo ndryshoni ligjin

Grubi: Komisioni Venecias thotë ndërtoni kapacitet, jo ndryshoni ligjin

Deputeti Artan Grubi potencon se Komisioni i Venecias kërkon që të ndërtohen kapacitet për zbatimin e këtij ligji dhe nuk kërkon që i njëjti të ndryshohet.

Sipas tij ky është ligji më i debatuar në Maqedoni dhe zbatimi i tij nuk i ka sjellë asnjë të keqe vendit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Dhjetor, 2019 22:57

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA