Grubi: Më shumë reagime për ligjin e gjuhëve, se për emrin

Desk
By Desk 12 Dhjetor, 2019 22:02

Grubi: Më shumë reagime për ligjin e gjuhëve, se për emrin

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi thotë se nga Ligji për Përdorimin e Gjuhëve, nuk e ka dëmtuar aspak shtetin, ndërsa pikërisht për këtë ligj ka pasur edhe më shumë reagime nga pala maqedonase, se sa për drejtësinë selektive, për ndryshimin e emrit, apo marrëveshjen me Bullgarinë, ku flitet për gjuhën maqedonase dhe identitetin.

Kjo sipas tij, është dështim i elitës politike maqedonase. Sipas tij, gjatë miratimit të ligjit nuk ka asnjë shkelje.

Desk
By Desk 12 Dhjetor, 2019 22:02