Grubi: Pushteti nuk e ka kërcënuar Kastriot Rexhepin

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 15:18

Grubi: Pushteti nuk e ka kërcënuar Kastriot Rexhepin

Zv/kryeministri i parë i RMV-së, Artan Grubi, ka hedhur poshtë të gjitha pretendimet e opozitës për kërcënimin e deputetit i Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi, nga ana e pushtetit. Në një prononcim për gazetën LAJM, Grubi tha se Kastriot Rexhepi gjithmonë ka qenë i orientuar drejt NATO-së, BE-së dhe SHBA-ve.

“Sot ne kuvend ka dy rreshtime, njeri qe eshte pro-perendimor dhe nje rreshtim qe na sjell drejt izolimit, drejt paqartesise. Deputetet do te duhet te percaktohen, a jane per vazhdimesine e rruges se Maqedonise drejt BE-se, drejt perparimit, drejt stabilitetit, apo drejt pasigurise. Ju e shikoni stresin e te gjithe qytetareve, te gjitha familjet ne vendin tone ne menyre te panevojshme. Prandaj vleresoj se deputetet me koshiencen e tyre e plote do te vendosin qe Maqedonia te ecen drejt BE-se”, tha Grubi.

LAJM: Opozita akuzon se poshteti ka kercenuar Kastriot Rexhepin?

Grubi: Absolutisht e pavertete! Kastrioti gjithmone ka qene i orientuar drejt BE-se, drejt NATO-s dhe SHBA-se. E kam patur kolege ne ambasaden e Holandes, kemi punuar bashke dhe ia di bindjet e plota se ai dhe zemra e tij flejne ne Uashington dhe Bruksel.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 15:18

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare