Grubi “selam” opozitës: Në fund të gjithë vijnë në BDI

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 2, 2019 22:12

Grubi “selam” opozitës: Në fund të gjithë vijnë në BDI

Artan Grubi në rrjetin e tij social facebook ka postuar këtë pas tubimit përfundimtar të BDI-së në Shkup.

Ja statusi plotë i Grubit:

”Në fund, të gjithë vijnë në BDI dhe i bashkangjiten filozofisë së Ali Ahmetit.

Atë që e themi që 5 vite, e në veçanti në 3 javët e kaluara, më së miri e konfirmuan rezultati i 21 prillit dhe fjalët e sotme të opozitës avanturiere, oportuniste dhe akrobatike.

Rrugët që ne i hapim sot, nesër, të tjerët do ti ecin të shtruara”.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 2, 2019 22:12