Grubi shpalos vendimet e miratuara në qeveri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Gusht, 2022 17:12

Grubi shpalos vendimet e miratuara në qeveri

Në seancën e sotme të 69-të të Qeverisë u miratuan këto vendime të rëndësishme:

Shpallëm ditën Е Shtunë (20.08.2022) ditë jopune për qytetarët e komunave të Tetovës, Mavrovës dhe Rostushes, Qendrës Zhupë për shkak të procesit zgjedhor që do të zhvillohet në këto komuna;

Siguruam hapësira afariste për funksionimin e plotë të Malit Sharr si Park Nacional;

Shqyrtuam dhe miratuam pakon me rekomandime dhe detyrime për kursimin e energjisë elektrike dhe termale duke e obliguar Ministrinë e Ekonomisë në afat prej 3 ditëve të informojë rreth tyre amvisëritë dhe sektorin e biznesit vendor.

Artan Grubi, zv.kryeministër i parë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Gusht, 2022 17:12