Grupet “private” në WhatsApp janë të disponueshme në Google

Grupet “private” në WhatsApp janë të disponueshme në Google

Qindra dhe mijëra grupe në WhatsApp janë të disponueshme për tu kërkuar në Google.

Një gazetar sapo ka zbuluar se ju mund të gjeni fjalë për fjalë emrin e një grupi në WhatsApp, pa pasur nevojë që dikush ta autorizojë atë, raporton “indy100”, transmeton lajmi.net.

Mënyra se si funksionon është e lidhur me veçorinë “ftoni në grup përmes linkut”, e cila është jashtëzakonisht e dobishme për grupet me ngarkesa të anëtarëve, në mënyrë që të mos keni nevojë të shtoni secilin person individual për t’i lejuar ata të bashkohen në grup.

Por, si rezultat, sapo lidhja të postohet diku, këto grupe indeksohen në Google, që do të thotë se lidhjet që ju lejojnë të bashkoheni janë plotësisht të kërkueshme. Ju mund të klikoni në Google dhe thjesht zgjidhni “bashkohuni grupit”.

Ju nuk do të mund të shihni bisedat e mëparshme, por në grupe me shumë anëtarë dhe mashtrues të pandërprerë, të gjithë e dimë se një mesazh lehtë mund të humbasë.

Kur bashkoheni në një grup nuk do të keni mundësi të shihni ndonjë mesazh të dërguar para se të bashkoheni, por numrat e telefonit të anëtarëve janë lehtësisht të disponueshëm, si dhe fotografitë e tyre të cilat mund të referohen lehtësisht.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 24 Shkurt, 2020 22:47

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.