Hahn, ndërmjetësim në Kosovë

Hahn, ndërmjetësim në Kosovë

Më 17 maj Kosovën do ta vizitojë Komisioneri Europian për Zgjerimin, Johannes Hahn, i cili do të takojë liderët politikë atje për të parë mundësinë e zgjidhjes së krizës politike.

Komisioneri pritet të ndërmjetësojë mes palëve një marrëveshje për të ulur tensionin dhe përplasjen politike mes pozitës dhe opozitës.

Hahn do të kërkojë që palët politike të nisin diskutimet për të vendosur bashkarisht në plan të parë reformat e nevojshme dhe të gjejnë rrugën e daljes nga kriza politike që po dëmt

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 21, 2016 06:40

REKLAMA