Harta e Evropës sipas Turkish Airlines

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 19:52

Harta e Evropës sipas Turkish Airlines

Bukuresht (Rumani) në Islandë, Los Anxhelos (SHBA) në Holandë, Constanța (Rumani) në Zvicër, Ho Chi Minh (Vietnam) në Turqi – një gabim sistemi ose një ekspert gjeografik i gëzuar që bën hartën e fluturimit në një aeroplan të Turkish Airlines – do të mbetet mister.

Gjithashtu, Çikago (SHBA) është në Izrael, Barcelona (Spanjë) është diku në Oman, Kabul (Afganistan) është në Katar dhe Dhaka (Bangladesh) është në Azerbajxhan, shkruan TerribleMaps në Facebook.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 19:52