Hasani: BDI për kooalicion zgjedh popullin

Desk
By Desk March 8, 2020 12:31

Hasani: BDI për kooalicion zgjedh popullin

BDI, dega në Gostivar, dje në mënyrë solemne dhe në një atmosferë entuziaste edhe zyrtarisht filloi aktivitetet zgjedhore me hapjen e Shtabit Zgjedhor, njofton Flaka

Të pranishmit i përshëndeti edhe Kryetari i degës, Bashkim Hasani.

“Sonte bashkë nga këtu do të çojmë një porosi pë ata që thuan se nëse ju pëlqejmë atyre do të na hapin derën për kooalcion. Ne ju themi që edhe në këto zgjedhje si në çdo herë tjetër, BDI për kooalicion zgjedh popullin tonë, i cili me besimin që na jep ndër vite, na jep fuqi që të hapim shumë dyer, siç hapëm dyert e shumë ndërtesave të reja shkollore, dyer  universitetesh, dyer të sallave sportive, dyer klinikash për mjekë shqiptarë, dyer të  institucioneve për administratorët shqiptarë, dyert e institucioneve për udhëheqës shqiptarë, ndërsa ju gjersa nuk ishte BDI-ja këta dyer i mbajtët të mbyllura”, tha Hasani. Flaka

Hasani: BDI për kooalicion zgjedh popullin

Hasani: BDI për kooalicion zgjedh popullinLEXO: https://flaka.com.mk/hasani-bdi-per-kooalicion-zgjedh-popullin/

Posted by FLAKA on Sunday, March 8, 2020

Desk
By Desk March 8, 2020 12:31