Hekuran Duka merr mbështje nga banorët e Dibrës, u premtoi angazhim dhe dinjitet | FOTO

Desk
By Desk 16 Prill, 2019 22:37

Hekuran Duka merr mbështje nga banorët e Dibrës, u premtoi angazhim dhe dinjitet | FOTO

Në vazhdimsi të vizitave nëpër lagje, sot ekipa e Hekuran Dukës, takoi banorët e lagjes Namazjar, prezantoi programin e tij, dëgjoi banorët, mori mbështetje dhe ju premtoi angazhim, dhe dinjitet!

Për më tepër fotografitë, dhe pritja e përzemërt, tregojnë për fitoren që duket në horizont!

Desk
By Desk 16 Prill, 2019 22:37